Bij Rijschool Henco wordt gewerkt met een instructievorderingen kaart, zodat de vorderingen altijd zichtbaar zijn. Samen met jou wordt bekeken wat de beste aanpak is om te slagen voor je rijbewijs. Hiervoor is een lespakket samen gesteld. Ook kun je kiezen voor een losse rijles.

Ook kun je kiezen voor rijles in een automaat auto.

 

Digitaal Theoriepakket

Theorie is een belangrijk onderdeel voor je rijopleiding. Het oefenen voor het theorie-examen is leuk en leerzaam met het digitale lespakket!

iTheorie biedt je een volledig digitaal pakket aan waarbij je in je eigen tempo de theorie kunt leren. Het pakket bevat een digitaal lesboek, 100 geanimeerde lesfilms over gevaarherkenning, 50 examens en 60 praktijkinstructiefilmpjes. Je volgt een lesschema op basis van gemaakte vorderingen zonder enige tijdslimiet. Dit pakket is op ieder moment up to date en je kunt hier onbeperkt gebruik van maken!

Het digitale lesboek wordt na elk hoofdstuk afgesloten met een toets. Naarmate je vordert, worden er steeds meer onderdelen geopend. Je kunt in het begin nog geen examens oefenen, daarvoor moet je eerst het boek leren. Hoe meer je leert, hoe meer onderdelen toegankelijk zullen worden.

Meer informatie is te vinden op de website www.itheorie.nl

Theorie-examen

Het theorie-examen bestaat uit drie onderdelen, namelijk: gevaarherkenning, kennis en inzicht

Voor de onderdelen geldt de volgende beoordeling:

Gevaarherkenning: 25 vragen waarvan er 13 goed beantwoord moeten zijn

Kennis: 12 vragen waarvan er 10 goed beantwoord moeten zijn

Inzicht: 28 vragen waarvan er 25 goed beantwoord moeten zijn

× Contact via Whatsapp!