T: 06 30123444

M: info@rijschoolhenco.nl

Rijschool Henco

Een rijschool met een persoonlijke benadering, die zijn rijlessen verzorgt in Hoorn en omstreken.

Rijschool Henco

Dezelfde instructeur

Je krijgt altijd les van dezelfde instructeur, die je door de hele rijopleiding begeleidt.

Ontspannen sfeer

Door een rustige en ontspannen sfeer zal je Rijschool Henco als prettig ervaren.

Overal op te halen

Rijschool Henco kan je overal ophalen. Thuis, van school, werk, of bijvoorbeeld het station.

Over mij

Rijschool Henco is Dé rijschool voor Hoorn en omstreken. West-Friesland om het zo te zeggen. De meeste leerlingen van Rijschool Henco komen uit HOORN, ZWAAG, BLOKKER, Wognum, Nibbixwoud, Zwaagdijk, Avenhorn, De Goorn, Berkhout, Hoogkarspel, Grootebroek, Medemblik, Enkhuizen. En natuurlijk alle andere kleinere dorpen die hier tussen liggen zijn van harte welkom. Bij Rijschool Henco is het mogelijk om meerdere lessen per week te nemen en een rijles duurt 60 minuten. Je volgt je rijles altijd alleen, dus je hoeft nóóit iemand op te halen of weg te brengen!! We kunnen je in een straal van 10 km overal ophalen en wegbrengen, thuis, van school, werk, of bijvoorbeeld het station .Rijschool Henco maakt tijdens de rijlessen nóóit gebruik van telefoon, tablet of computer!!

Een rijschool met een persoonlijke benadering

Rijschool Henco is een rijschool met een persoonlijke benadering, die zijn rijlessen verzorgt in Hoorn en omstreken. Je krijgt altijd les van dezelfde instructeur, die je door de hele rijopleiding begeleidt. Rijschool Henco is een gedreven rijschool die staat voor kwaliteit. Samen met jou wordt bekeken wat de beste aanpak is om te slagen voor je rijbewijs. Er wordt gelest in een Opel Astra die van alle moderne gemakken is voorzien.

Er wordt gewerkt met een Instructievorderingen kaart, zodat de vorderingen van de rijlessen altijd zichtbaar zijn. Ook is er Hulp bij Rij-of Faalangst, ADHD, ADD, Autisme. Samen met jou wordt bekeken wat de beste aanpak is tijdens de rijlessen.

2 To Drive

Vanaf 16,5 jaar mag je al je eerste rijles gaan doen! Vanaf je de eerste dag dat je 17 bent geworden, mag je afrijden voor rijbewijs B. Je mag dan tot je 18e jaar onder begeleiding van een bestuurder ervaring opdoen. Vanaf je 18e verjaardag mag je dan, zonder verder examen te doen, zelfstandig auto rijden zonder begeleiding. Voor verdere informatie hierover kijk je op www.2todrive.nl

Theorie en Praktijkexamens

Bij Rijschool Henco maken we gebruik van iTheorie. Dit een digitaal theoriepakket. Een goede en leuke manier om te leren voor het theorie-examen. Je kunt hiermee in eigen tempo de theorie leren. Vind je het toch lastig om digitaal te leren, dan kun je de theorie ook leren uit een boek.

Voordat er een praktijkexamen aangevraagd wordt, is er altijd een TTT (proefexamen) gereden. Een TTT is een proefexamen die verloopt als een examen. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het rijexamen. Daarnaast kan het ook helpen om eventuele zenuwen weg te nemen. Een examinator van het CBR beoordeelt jou rijvaardigheid. Tijdens deze toetsing worden alle examenonderdelen behandeld en beoordeeld volgens de officiële exameneisen. Na afloop van de TTT krijg je advies en uitleg over de examenonderdelen waaraan je nog extra aandacht moet besteden. Als je de bijzondere manoeuvres tijdens de TTT goed uitvoert, krijg je vrijstelling voor dit onderdeel tijdens het echte examen.

Tijdens het rijexamen wordt er onder andere gelet op de beheersing van de auto, veiligheid, het kijkgedrag, voorrang verlenen en het rekening houden met andere weggebruikers. Meld je aan voor en Gratis Proefles!

Meld je aan voor een Gratis Proefles!

Neem vandaag nog contact met ons op!

Waarom kiezen voor Rijschool Henco

  • Altijd dezelfde instructeur
  • Dé rijschool voor Hoorn en omstreken
  • Hoge kwaliteit rijlessen tegen een scherpe lesprijs!!
  • Rijles vanaf 16,5 jaar
  • Rijlessen wanneer jij tijd hebt, ook ’s avonds en op zaterdag
  • Hulp bij Rij- of Faalangst, ADHD, ADD, Autisme en meer.
× Contact via Whatsapp